Tag: ‘de laatste keer’


Eens in de zoveel tijd vind ik het wel leuk om een tag in te vullen. Zo ging ik op zoek naar een leuke en kwam ik deze tegen bij fantasticmoms. Benieuwd naar de vragen en mijn antwoorden?

De laatste keer dat jij…

…Uitgebreid hebt gekookt
Ik kook eigenlijk nooit echt uitgebreid. Ik ben meer van het lekker en simpel. Voor mijn verjaardag kreeg ik het kookboek van RelaxMama. Echt recepten voor mij; niet teveel poespas, maar wel lekker.
Bakken daarentegen vind ik wel echt leuk en daar kan ik dan wel de tijd voor nemen. Vorig weekend bakte ik nog karamel-zeezout-brownies!:)

…Dacht: “ik wil nog wel een baby”
Nou, dat heb ik nog niet gedacht. Ik schreef er al eens een blogje over..

…Zo hard hebt gelachen dat je mascara op je kin hing
Ehm. Kyra kan mij echt enorm laten lachen, door al die fratsen die ze uithaalt of de gekke bekken die ze kan trekken. Dus dat is nog niet zo lang geleden!

…Huilde
Gister nog, toen ik naar mijn werk moest om een 24uurs dienst te draaien. Hallo?! 24 uur lang mijn meisje niet zien?! Janken!

…Veel te veel geld hebt uitgegeven
Haha, dat doe ik elke maand;). Nee geintje. Ik let eigenijk altijd best wel op m’n centjes, het is niet dat ik de knop om zet en maar uitgeef wat ik kan uitgeven. Er blijft altijd wel een bepaald bedrag op m’n rekening staan en daarbij spaar ik ook gewoon maandelijks. Dus te veel geld uitgeven, ken ik eigenlijk niet!

…Je kind je ontroerde
Nou, dat doet ze eigenlijk best wel vaak. Als ze zo lief aan het spelen is, heerlijk aan ’t kletsen is of met haar papa speelt/knuffelt – pfoe, dan smelt ik en dan pink ik vaak even een traantje weg hoor! Ze maakt me zo ziels gelukkig.

…Dronken was
Dat kan ik me bijna niet meer herinneren. Dat moet tijdens mijn studententijd zijn geweest (hoewel echt dronken ik geloof ik nog nooit ben geweest – wel flink aangeschoten). Ik ben niet vies van een (speciaal) biertje of een wijntje, maar ik drink niet vaak en ik drink niet veel.
De laatste keer dat ik weer wat meer biertjes heb genuttigd dan eentje was afgelopen week bij de Zomerfeesten in Nijmegen, maar altijd met mate.

…Heel hard hebt gezongen
Ook dat was tijdens de Zomerfeesten. Wat ’n heerlijke avondjes zijn dat toch. Leuke bands, goede muziek en ik kan heerlijk mee zingen!

…Hebt gelogen
Ik kan eigenlijk helemaal niet goed liegen en ik vind het ook echt vreselijk om te doen.

Zo, nu weten jullie weer wat meer over mij :)! Neem ‘m over en laat me weten als je ‘m ook hebt ingevuld, dan kom ik een kijkje nemen!

Liefs,

Leonie

One thought on “Tag: ‘de laatste keer’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.