Mamakookt: Pasta zalm met spinazie!

Het is zondag en dat betekent dat ik weer een nieuw recept voor jullie klaar heb staan! Vandaag op het menu: Pasta zalm met spinazie! Benieuwd hoe je dit makkelijke, maar oh zo heerlijke recept maakt? Lees dan gauw verder!

Pasta zalm

Benodigdheden:

  • 300 gram zalm;
  • Tagliatelle;
  • 1 Ui;
  • 2 Teentjes knoflook;
  • 350 Gram Verse Spinazie (grote zak AH);
  • Boursin Cuisine;

Pasta zalm

Bereidingswijze:

  1. Snijd de zalm in blokjes.
  2. Kook de (hoeveelheid naar eigen behoefte) tagliatelle.
  3. Snijd ondertussen het uitje en de teentjes knoflook fijn.
  4. Fruit het uitje samen met de knoflook in de (wok)pan.
  5. Gooi de blokjes zalm bij de gefruitte uitjes en knoflook en bak deze totdat het gaar is.
  6. Voeg vervolgens de bladspinazie toe en wok deze 3a4 minuutjes mee.
  7. Schep het bakje Boursin Cuisine leeg boven de pan en laat de saus opwarmen.
  8. Giet de pasta af en plaats op het bord.
  9. Serveer de saus op de pasta en VOILA!
  10. Geniet!

Maak jij wel eens pasta met vis?

Fijne zondag,

Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge