Mamakraamt: Blijmakertjes #1

Stilstaan bij de dingen die goed gaan en hier dan ook bewust van genieten, is nog echt iets wat ik wat meer zou moeten doen. Ik ben er zo een die het juist andersom doet; wat ging niet zo best en hoe kan ik het volgende keer verbeteren. Ook goed, maar zonde om niet stil te staan bij de ‘blijmakertjes’.

Daarom vandaag een lekker positief artikel met mijn Blijmakertjes:

Blijmakertjes

♥ Het fantaseren over zwangerschap; ♥ Dubbel dekbed; ♥ Samen als 44 in slaap vallen; ♥ Lieve woordjes van mijn lieve vriend; ♥ Wandelen in het bos met de mooie herfstbladeren; ♥ Hutspot; ♥ (Geur)kaarsjes; ♥ Nieuwe wintergaderobe; ♥ The Voice of Holland; ♥ Oppassen op het hondje van mijn moeder; ♥ De vele lieve en leuke reacties op mijn artikelen (super bedankt); ♥ Soep; ♥ Bloggen op Mamakraamt; ♥ Weekendje weg geboekt; ♥ Leuke gesprekken op het werk; ♥ De feestdagen komen eraan!; ♥ Nieuwe agenda 2016, lekker plannen; ♥ Coldplay 2016!

Toch nog best een hoop waar ik super vrolijk van word!

Wat zijn jouw blijmakertjes?

 

Liefs,

Leonie

 

6 thoughts on “Mamakraamt: Blijmakertjes #1

  1. Mooie blijmakertjes! Mijn dochtertje maakt mij elke dag weer heel erg blij, dus eigenlijk is dat alles wat ik nodig heb, haha. En natuurlijk haar vader, vriendinnen, gezelligheid, mijn mooie huisje.. Eigenlijk ben ik gewoon heel erg blij en dankbaar met alles wat ik heb en doe! 🙂

  2. Het wandelen in het bos met herfstblaadjes om je heen, nieuwe (winter) garderobe shoppen en geur kaarsjes ben ik ook echt dol op! Goed om de positieve dingen vast te blijven houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.