Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 18

Deze woensdag vertel ik jullie over mijn 18e zwangerschapsweek waarin ik dan ein-de-lijk het geslacht bekend maakte aan familie, vrienden en aan jullie! Lees je mee?

Week 18


Buikfoto
Hoe erg ik me wel niet had voorgenomen om elke week een foto te maken, hoe jammer ik het dus vind dat ik geen buikfoto heb van afgelopen week!
Normaal maakt mijn vriend deze, maar afgelopen week kwam het er gewoon niet van. Sorry!
Vandaag gaat mijn buik wel weer op de foto, dus die kunnen jullie volgende week verwachten.

Gender Reveal Party
Jaaa! Deze vond afgelopen zaterdag, 5 maart, bij ons thuis plaats. We hadden een tijdje geleden alle benodigdheden al ingekocht en nu kon ik eindelijk lekker aan de slag. Een dag van te voren begonnen we: het bakken van de taart, versieringen ophangen, hapjes maken enzovoort.
Ik sliep de nacht van te voren onrustig en droomde over het feit dat de fondant die we op de taart hadden geplaatst was verkleurd, waardoor iedereen vanuit de buitenkant de kleur kon zien (haha).
Gelukkig was de taart nog net zo mooi als toen we ‘m net gemaakt hadden, het is zo’n toffe taart geworden!
Ondanks dat alle voorbereidingen liepen zoals ze hoorden te lopen, was ik toch wat gestrest van te voren. Gelukkig weet mijn vriend me altijd rustiger te houden. Ik kan soms echt een stresskip zijn.
Toen de meeste mensen binnen en voorzien waren, kon niemand meer wachten op de onthulling. De laatste vriendin kwam binnen druppelen en we besloten maar meteen de taart aan te snijden.
Zoals jullie maandag al konden zien en lezen, zijn wij in verwachting van een dochtertje!!
Vrijdag plaats ik een verslag van de Gender Reveal Party met wat foto’s erbij.

Onthulling op Mamakraamt
De statistieken hebben een piek gemaakt maandag! Super leuk om te zien dat er een hoop bezoekers zo geïnteresseerd zijn en mee leven. Bedankt voor de lieve reacties! Ik vond het erg leuk om met jullie het geslacht van onze Uk te delen.

Babykamer
We zijn weer een stapje verder. Mijn vriend heeft alles gewit afgelopen weekend en nu is het eigenlijk zo goed als af om te beginnen met inrichten. Gisteren zijn de meubels gebracht; dus die kunnen we in elkaar gaan zetten.
Ik kan niet wachten! Eindelijk alle geshopte en gekregen kleertjes in haar kledingkastje hangen, setjes maken en kijken wat ik nog nodig heb. Ik heb al behoorlijk wat aangeschaft en ik wil dat jullie ook nog wel laten zien (mits jullie dat interesseren natuurlijk!).

En verder…
Ben ik heel benieuwd of de echo van vandaag ook zegt dat ik een meisje krijg.. want anders zou dit wel heel erg stom zijn, haha!
Een hele onthulling, veel geshopt en gekregen en dan ineens door de 20 weken (dat kon al met 19 weken) echo een ander geslacht horen dan we denken dat het is. Haha. Laat ik daar maar niet vanuit gaan. Voor nu zit ik gewoon lekker op een roze wolk!

Vinden jullie het leuk om te zien wat ik heb gekocht? En op welke manier vinden jullie fijn om dat te zien?

Liefs,

Leonie

One thought on “Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.