Mamashowt: Done By Deer

Zoals jullie wel weten inmiddels ben ik gek op inspiratie op doen en het liefst schaf ik dan ook wat aan natuurlijk. Omdat we nu druk bezig zijn met de babykamer ben ik een beetje rond aan het kijken naar leuke accessoires en andere hebbe-dingen om het kamertje mee op te fleuren. Ik kwam bij Babypark een leuk merk tegen waar ik op slag verliefd op werd: Done By Deer.

Vandaag een hoog ‘hebben-hebben-hebben-gehalte’ op Mamakraamt. Want ik laat jullie wat spul van dit merk zien + mijn favorieten!

Done By Deer


Dit is toch geweldig? En dit zijn nog maar een aantal artikelen van de collectie. Ik ben echt helemaal gek op dit merk en zou het liefst ALLES willen hebben, hihi. Mijn favorieten zijn toch zeker wel het aankleedkussen, de mobiel en de kinderwagenhanger. Och, het gaat toch echt niet lang meer duren voordat een aantal spulletjes van dit merk in mijn winkelmandje belanden. Voor nu probeer ik me nog even in te houden.

Heb jij ook een merk die jij helemaal geweldig vindt? Laat het me weten!

Liefs,

Leonie

One thought on “Mamashowt: Done By Deer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.