Mamakraamt: Het is een…

Woohoo! Heerlijk dat ik jullie het eindelijk mag vertellen. Ik moest wachten op onze Gender Reveal Party voor familie en vrienden , voordat ik het hier kon plaatsen (sommigen lezen deze blog ook namelijk). Nu dat deze Party afgelopen zaterdag is geweest, mogen wij het van de daken schreeuwen! Wij krijgen een…

Het is een...

MEISJE!!!!

Meisje!

Jaaa, de taart zegt natuurlijk al genoeg (op Instagram staat de gehele taart mocht je benieuwd zijn).. Maar wij krijgen een dochtertje! We zijn helemaal in de wolken en het is nu allemaal nog een stukje echter en werkelijker..

Grappig ook dat een aantal lieve bezoekers die een gokje hadden gewaagd, het ook allemaal goed hadden, haha!

Toen ik 15 weken zwanger was lieten wij een pretecho doen bij een verloskundige die bekend staat om de juistheid van het geslacht. Hoewel mijn vriend en ik allebei overtuigd waren dat we toch een jongetje zouden krijgen, gingen we er toch heen om dit zeker te weten. Dezelfde dag liep ik nog in de Hema en had ik al wat jongenskleertjes in mijn fantasie-winkelwagentje gegooid. Die kleertjes wilde ik allemaal aanschaffen zodra we zeker wisten dat er een jongetje in mijn buik groeide.
We hadden overigens totaal geen voorkeur voor het geslacht; heel cliche vonden we het veel belangrijker dat hij/zij gezond is.

Pas in de avond, 20:30, hadden we de geslachtsecho. Ik mocht liggen en mijn buik werd geheel bedekt met gel. De verloskundige ging ons kindje helemaal doornemen en hij kon ons dan ook al vertellen dat het er gezond en goed uitzag. Ons kindje had een mooi dicht ruggetje, lippen en geen waterhoofd; dus dat was al positief. Ook zag hij dat onze Uk een gevuld maagje had en dat de bloedtoevoer goed verliep.
Vervolgens ging hij opzoek en hij kon het al redelijk snel vinden. Ik zag ook wel wat maar wist natuurlijk niet zeker wat het was. Hij zoomde in en zei: “kijk, hier kan je het zien”. Waarop ik dacht: ja, de balletjes! “Twee schaamlipjes” maakte hij zijn zin af.
WAT?! vol ongeloof en liefde keken we naar het beeld. Ik vroeg nog of dit niet twee balletjes konden zijn, maar hij gaf meteen aan dat als dit een jongetje zou zijn het er ‘vreemd’ uit zou zien (haha). Het zijn echt twee schaamlipjes en hij wist het eigenlijk zonder twijfel te zeggen.

Wow! Met 1,5 meter aan foto’s van ons meisje liepen we verbaasd en ontzettend blij de deur weer uit. In de auto hadden we het meteen over namen en ik ben de volgende dag meteen de Hema ingegaan om mijn winkelmandje met meidenkleertjes vol te gooien!

We zijn volledig gefocust op leuke meiden spullen en beginnen we deze week met de babykamer in te richten. Het wordt niet een en al roze, maar zeker accesoires en accenten roze komen zeker er wel in!

Liefs vanaf een roze wolk,

Leonie

6 thoughts on “Mamakraamt: Het is een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.