Mamaupdate #23 – Zitje, wild en kwijlen

We zijn al weer een weekje verder! Vandaag vertel ik je over de ‘bijzonderheden’ van afgelopen week! Lees je mee?
Joolz – Zitje
Kyra wil eigenlijk alleen maar zitten; liggen is echt niet meer cool. Zo ook in de kinderwagen. Ze probeert zich continu op te tillen, om tot zitten te komen, maar dat lukt haar nog niet. Ik vond het langzaamaan wat sneu worden voor haar; ze wil zo graag rond kunnen kijken! We besloten dus afgelopen weekend de wiegbak van de kinderwagen te vervangen voor het zitje. Al weer een bevestiging dat mijn kleine mupke echt niet meer zo klein is. Ze vindt het prachtig dat ze nu zit in de kinderwagen en kan alles lekker goed zien. We hebben een fijne voetenzak, dus ze zit voorlopig ook nog gewoon lekker warm.

Wildebras
Jeetje, wat kan ze toch druk zijn! Laatst was ik met mijn moeder en Kyra in het winkelcentrum. Kyra zat in haar kinderwagen en vond het werkelijkwaar prachtig! Ze was aan het lachen, tieren, trappelen en gekke bekken aan het trekken. Zelfs het personeel van de kledingwinkel zei: “jeetje, wat is ze opgewonden!”. Haha. Heerlijk om haar zo vrolijk te zien.

Kwijlie
Het verschilt echt per dag, maar wat kan Kyra kwijlen! Soms stroomt het gewoon uit haar mond, haha. Spuugdoekjes en hydrofieldoeken worden hierdoor veelvuldig gebruikt de laatste tijd. Ik heb niet het idee dat het door tandjes komt, want ik voel nog niets en is het de ene dag lang niet zo erg als de ander.

Dat was ’t weer voor deze week!

Liefs,

Leonie

4 thoughts on “Mamaupdate #23 – Zitje, wild en kwijlen

  1. Superleuk om haar te zien genieten als ze dan zo trots zit in de kinderwagen hea, kleine uk die ze nog is ?
    Het kwijlen zou ook kunnen dat ze zich meer gaat ontwikkelen om vast voedsel te gaan eten, dat had Emile tenminste toen op internet gevonden toen Olivia als een gek begon te kwijlen maar ook geen tandjes had.
    Kelly onlangs geplaatst…En toen werd het toch een operatieMy Profile

  2. Bij ons was het na iets meer dan 5 maanden ook klaar met de pret-in-de-bak. Ik vond dat echt moeilijk! Mijn kleine jongetje wordt zo snel groot… maar: het wordt steeds leuker! Wat schattig dat ze zo enthousiast is joh! Mees zit altijd rustig en dromerig te ‘zingen’ in de wagen. Nu zit hij zelfs andersom en kijkt vooruit. Als Noah (ons hondje) dan voorbij en voor ons uit rent, roept hij heel blij “ooaaaaah!!!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.