Mamaupdate #28 – Kreta, zwemmen en avond als vanouds


Tijd voor weer een wekelijkse mamaupdate waarin ik je kort vertel over onze vakantie, het babyzwemmen en hoe ik weer eens een avond als vanouds beleefde.

Op naar Kreta
Yes! We hebben onze vakantie geboekt. In juni gaan wij met z’n 3tjes lekker een weekje naar Kreta toe. Ik kijk er echt al enorm naar uit, hoewel ik ’t ook wel spannend vind allemaal. Binnenkort zal ik er wat meer over vertellen.

Zwemmen
Afgelopen vrijdag heb ik samen met Kyra lekker in het water gespeeld tijdens een lesje babyzwemmen. Ik schreef er afgelopen maandag al een update over, maar het was zo leuk! Ik ben van plan wekelijks te gaan.

Avond als ‘vanouds’
Gisteravond bracht ik Kyra zoals gewoonlijk rond 18:00 naar bed. Normaal is ze heel tevreden en kan ik haar makkelijk in haar bedje leggen. Gister liep het toch echt wat anders. Ze begon heel hard te huilen, liet zich weer troosten, maar zodra ik aanstalten maakte om weg te lopen, zette ze het weer op krijsen. M’n moederhart brak in 1000 stukjes. Verschillende ‘troostpogingen’ en slaapliedjes gezongen, dat nam het huilen wat af, maar slapen ging ze niet.
Uiteindelijk heb ik haar maar bij me genomen en op de wipstoel gaan schommelen en flink geknuffeld. Dat hielp, want na een tijdje viel ze in slaap. Na 10minuten besloot ik haar, hoe spannend ik dat ook vond, weer in bed te leggen en daar sliep ze gelukkig weer verder (en plaatste ik de bovenstaande foto op mijn Instagram Stories;)).

Liefs,

Leonie

4 thoughts on “Mamaupdate #28 – Kreta, zwemmen en avond als vanouds

  1. Leuk, Kreta! Ga je erover schrijven als jullie terug zijn? Wij zijn vaste griekenlandgangers, maar afgelopen zomer niet omdat Mees toen 4 maanden was. In september willen we voor t eerst met zn drietjes gaan maar ik vind het best spannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.