Mamaupdate #45 – Doorslapen!

Vandaag een update waarin ik kan vertellen dat de ‘cold turkey’ manier echt geholpen heeft! Mevrouw slaapt door!


Meer slaap!
Whiii, we krijgen allemaal wat meer slaap, want Kyra slaapt sinds een weekje door! Zoals ik vorige update al aan gaf, had ik besloten om geen nachtvoedingen meer te willen geven. Het was even doorbijten, maar met succes. Binnenkort wat meer hierover.

Knuffelkont
Kyra is ’n ontzettende knuffelkont de laatste dagen. Erg lief en leuk, want dat ben ik ook. Maar soms ook wel een beetje onhandig. Ze kan zich wat moeilijker zelf vermaken, ze lijkt al erg op het speelgoed uitgekeken te zijn. Ze speelt er paar minuten mee en dan kruipt ze weer naar me toe om te hangen…

Auw!
Zo schreef ik net dat ze een enorme knuffelkont is, maar ze heeft me gister ook 2x gebeten. Ze was ontzettend moe en hangerig en kwam dus weer even een knuffel halen, maar vervolgens zet ze zo haar tandjes in m’n schouder.. beetje vreemd. Ik denk dat ze wat last heeft van doorkomende tandjes, maar ik kan nog niet zien welke dat dan moeten zijn.

Playdate
Vorige week woensdag sprak ik weer af met met m’n lieve (Instagram)vriendinnetje Iris. We spraken in ’t midden af: Breda. Omdat het zo’n slecht weer was besloten we naar een binnenspeeltuin te gaan waar onze kindjes (en wij uiteraard ook) zich goed hebben vermaakt. Zo leuk om te zien!

Olvarit? Mooi niet!
Laatst gingen we bij m’n vader eten en hadden we een hapje uit de vriezer gehaald voor Kyra. Eenmaal in de auto besefte we dat we deze niet mee hadden genomen. Omdat we geen zin hadden om terug te rijden besloten we even snel de supermarkt in te duiken die we tegenkwamen om daar een potje Olvarit te kopen… Eenmaal daar het potje opgewarmd, maar Kyra weigerde de overheerlijke spaghetti bolognese te eten. Ik kreeg geen hap naar binnen! Uiteindelijk heeft ze wat verse pasta van ons mee gegeten…

Liefs,

Leonie

2 thoughts on “Mamaupdate #45 – Doorslapen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.