Mamashowt: Baby(kamer) Wishlist #2

Omdat mijn vorige wishlist goed bekeken werd, en ik toch nog lang niet klaar ben met zwijmelen en shoppen, besloot ik een deel 2 te schrijven! We hebben nog behoorlijk wat accessoires en dingetjes nodig en dat maakt het allemaal extra leuk om even mijn wensen onder elkaar te zetten.

Ik had er al een hoop dingen over gelezen en alleen maar positieve berichten; ik heb het hier over de Tula!
We zijn nog steeds een beetje aan het dimdammen of we voor een echte draagdoek of een draagzak gaan, maar mijn voorkeur gaat zeker hier naar uit. Geen gedoe met knopen en hij lijkt me heerlijk zitten.
Dit printje vind ik ook enorm leuk, lekker unisex (want wie weet voor een tweede kindje) en vrolijk.
Tula

Dan had ik laatst een artikel geschreven over het merk Done By Deer. Het liefst zet ik alles op mijn wensenlijst, hihi, maar de muziekmobiel wil ik sowieso hebben. Laat ik mijn vriend nu net heel lief aangekeken hebben;)MuziekmobielDit Flexibad zou ik ook wel graag willen hebben. Wij hebben in huis geen bad, maar je kindje in bad doen lijkt me toch wel noodzakelijk en een ontzettend leuke ervaring! Omdat we niet heel veel bergruimte hebben en zo’n plastic badkuipje wel heel veel ruimte in neemt is zo’n badje wel een goede oplossing. Deze kan je namelijk na gebruik weer inklappen en opbergen + ze kan er behoorlijk lang gebruik van maken!

Flexi Bath

Bij de aanschaf van onze babykamer, kregen wij een box cadeau; leuk meegenomen! Nu wil ik natuurlijk een mooi boxkleed die ik daarin kan leggen. Wij hebben in de woonkamer een muur geschilderd in de kleur taupe. Toen ik zag dat Koeka zo’n zelfde taupe kleur een boxkleed in de collectie had; moest ik deze plaatsen op mijn wishlist. Deze wil ik!
En als we het dan toch over Koeka hebben… Hoe mooi is deze ledikant deken? Ik ben gek op het wafelpatroon, het staat gewoon zo mooi. Wel balen dat het een behoorlijk prijskaartje heeft…
Koeka

Heb jij toevallig nog echte aanraders?

Liefs,

Leonie

 

4 thoughts on “Mamashowt: Baby(kamer) Wishlist #2

  1. Tof lijstje. Love koeka! Die flexibad is heel mooi. Wij hebben ook geen bad, maar gebruiken een wasmand waar Naomi in kan zitten. We leggen er ook een handdoek in zodat ze niet uitglijdt. Maar zo’n badje is natuurlijk wel veel mooier. Tip voor de draagzak of doek. Ga naar een draagconsulente en probeer het uit. De één vindt de Tula geweldig en de ander echt vreselijk. Heb je in ieder geval geen miskoop.
    Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…Hoe is het gesteld met mijn buik, 310 dagen na de bevallingMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.