Mamashowt: Het nieuwe logo van Mamakraamt!

Logo Mamakraamt
Een extra artikeltje, want ik vond het toch wel even noemenswaardig, Mamakraamt heeft een nieuw logo! Lees hieronder verder waarom ik deze keuze heb gemaakt. Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden, dus laat dat vooral achter in de reacties!


De tijd vliegt voorbij, in augustus 2015 ben ik begonnen met bloggen en we zijn dus al bijna een jaar verder! Een mooi jaar waarin ik begon met persoonlijke artikelen over mijn kinderwens, fantasieën over het zwanger zijn en voorspellingen deed. Een aantal maanden later ging mijn wens in vervulling, ik werd zwanger en ik besloot dan ook deze mooie ervaring met jullie te delen.

Ik vind het heerlijk om mijn ei op dit stukje internet kwijt te kunnen en ik geniet elke dag van jullie bezoekjes en reacties op mijn site. Omdat het bloggen mij zoveel plezier en ontspanning geeft, vond ik het tijd om mezelf een beetje te verwennen. En nee, niet met een paar sneakers of een lekkere crème, maar met een mooi nieuw logo voor mijn blog!
Na wat zoeken op internet, kwam ik uiteindelijk uit bij Angelina die mooie strakke designs maakt. Ik nam contact op en gaf mijn wensen door en na wat mailcontact, kwam dit logo tot stand!

Ik wilde heel graag een logo dat meteen laat zien dat het om een Mommyblog gaat. Omdat ik behoorlijk wat artikelen online heb staan over mijn zwangerschap en straks wil gaan schrijven over mij als (new-born)mommy, wilde ik graag wat illustraties erbij. Zwangere dame, de baby en de peuter; precies waar ik over schrijf of over wil gaan schrijven op mijn blog. Het logo voldoet geheel aan mijn wensen en ik ben er erg blij mee.

Verder heb ik nog wat kleine dingetjes aangepast (of worden nog aangepast) aan de site lay-out; maar die zijn natuurlijk lang niet zo opvallend of leuk om te benoemen als dit logo!

Genoeg gekletst, ik ben benieuwd naar jullie reacties! Laat je het me weten?

Liefs,

Leonie

5 thoughts on “Mamashowt: Het nieuwe logo van Mamakraamt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.