Mamashowt: Plog – Vrije dag

Plog
Het leek me wel weer eens leuk om eens een Plog te maken! Afgelopen vrijdag waren mijn vriend en ik vrij en besloten we lekker rustig aan te doen! Kijk je mee naar deze doodgewone dag?


Plog
De hond had gisteravond laat de laatste wandeling gelopen, dus we besloten lekker een beetje uit te slapen. Wij zijn allebei behoorlijk gek op slapen, dus dat wordt straks flink wennen als de kleine er is! Onder het mom van: “nu kan het nog”, besloten we dus lekker te blijven luieren in bed.

Plog
Ik had zin in iets gezonds en besloot lekker een smoothie te maken. Framboosjes uit de vriezer, wat vanille yoghurt en blenden maar! Mijn vriend wilde ineens ook, dus ik maakte 2 smoothies. Lekker!
Plog
Daarna besloten we naar Babypark te rijden. We hadden nog wat spulletjes nodig en wat is er leuker dan als aanstaande ouders door zo’n mega grote babywinkel te lopen op je vrije dag!? Het is altijd even een eindje rijden, maar dat mag de pret niet drukken. Dit was mijn outfit van de dag;).

Plog
We hebben ons nog flink ingehouden (of ik in dit geval). We konden niet alles vinden wat we nodig hadden, dus die besloot ik online te bestellen. Wel weer wat basic’s aangevuld zoals hydrofiele washandjes en doeken, etc. Zodra de bestelling binnen is, zal ik laten zien wat we hebben gekocht die dag!

Plog
Eenmaal thuis besloten we lekker op de bank te ploffen en Netflix aan te zetten. Vervolgens maakte ik weer eens Kippakketjes waar ik mijn vriend altijd ontzettend blij mee kan maken. Zie hier mijn big belly bij het aanrecht, haha.

Plog
Na het eten ging mijn vriend naar zijn laatste voetbaltraining van dit seizoen, en wilde Luna weer eens spelen. Ik heb echt bijna kracht te weinig om dit trekspelletje met haar te doen, maar ze blijft er om zeuren. Lief beest.

Plog
Omdat ik toch maar ‘alleen’ thuis was en ik wel wat beweging kon gebruiken, besloot ik naar mijn moeder te lopen. We hebben weer een beetje bijgekletst en een avondje weg gepland voor in mijn verlof. Ook was de baby ontzettend druk, dus heeft mijn moeder de hele avond van haar getrappel mee kunnen genieten.
Eind van de avond kwam mijn vriend nog even langs en keken we oude video’s terug van mij als baby. Haha, blijft leuk. Daarna zijn we weer naar huis gegaan en dook ik mijn bed in.

Dat was mijn afgelopen vrijdag! Hoe was jouw weekend verder?

Liefs,

Leonie

6 thoughts on “Mamashowt: Plog – Vrije dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.