Mamashowt: Sneak Peek Babykamer!

Sneak Peek

Inmiddels ben ik 31 weken zwanger en is het babykamertje zo goed als af. We zijn al erg vroeg begonnen met alles op orde maken in het kamertje en ik heb jullie daar dan ook in meegenomen, lees update 1 en update 2. Inmiddels zijn we een stuk verder: er zijn behoorlijk wat accessoires gekocht, de uitzet is aangevuld en het bedje is ook alvast opgemaakt. Ik vond het daarom tijd om wat beelden aan jullie te showen!

Sneek Peak
Sneek Peak
Als je binnenkomt in het kamertje dan zie je links meteen een houten trappetje staan die we vol met leuke dingen hebben gehangen. Ik vond deze schattige poster bij bybineke en bestelde deze samen met een naamposter (die jullie nog niet te zien krijgen, haha). Online bestelde we ook de lichtslinger. We kozen de kleuren van de balletjes zelf uit en vonden deze kleuren mooi passen bij de muurstickers die op de andere muur geplakt zijn.

Sneek Peak
Op de vorige foto zag je het al een beetje, maar hier een foto van dichtbij! Zie hier een deel van het aankleedkussen en het commodemandje van Ukkegeluk. Ik ben nog steeds zo blij met de spulletjes. De luiers en verzorgingsspulletjes liggen er ook al klaar voor!

Sneek Peak

Boven de commode hangen twee smalle plankjes van de Ikea.Dit plankje staat vol met allemaal spulletjes die we hebben gekregen. Het knuffeltje kreeg ik van mijn moeder, op de dag dat ik wist dat ik zwanger was! En ik ben nu al gek op kinderboekjes; dat wordt een nieuwe verslaving, ben ik bang.

Sneek Peak
Sneek Peak
Het bedje is nog niet perfect opgemaakt en alle dekentjes en dergelijke moeten nog gewassen en gestreken worden, maar ik vind het er nu al zo schattig uit zien! We hebben enorm veel knuffeltjes gekregen op de Gender Reveal Party, dus een aantal hebben nu ook een fijn plekje gekregen.

Sneek Peak
Hier kan je ook de muurstickers goed zien. Van mijn vader kregen we deze megahond en die mag alles bekijken vanaf de grote kledingkast. De meubeltjes komen overigens van Babypark (Alaska in hoogglans).

Wat vind jij van het kamertje tot nu toe?

Liefs,

Leonie

7 thoughts on “Mamashowt: Sneak Peek Babykamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.