Mamaupdate #39 – Alleen maar mijlpalen!


Jeetje, wat een week! Mevrouw gaat mega hard vooruit. Lees gauw verder als je benieuwd bent wat ze ineens allemaal kan.
Op d’r knietjes
Kyra tijgert al een enige tijd rond en ze wordt er steeds sneller in. Voorheen bleef ze altijd nog op ons kleed, maar nu volgt ze me overal waar ik sta (soms met een hoop geluid, haha). Super schattig en gezellig.
De afgelopen dagen zie ik steeds vaker dat ze op haar knietjes gaat zitten en dan van voor naar achter beweegt; ik kan ’t niet goed uitleggen, maar wellicht heb je een idee.

Kruipen
Van die wiebel-beweging ging ze ineens proberen om te kruipen. Ze is nog flink aan het oefenen, maar soms komt ze al vooruit op handjes en knietjes!

Zelf zitten
Ze kon al enige tijd gewoon op d’r billen zitten; als ik haar zo neerzette. Maar zelf van buik naar de zithouding kon ze nog niet. Nu wel! Ineens zat ze daar; in het gras! Nu doet ze dat steeds vaker. Zo handig en leuk om te zien.

Optrekken
Mevrouw kon al enige tijd ‘hangen’ op de reling van haar bedje (vandaar dat ie ook al een tijd geleden naar beneden gezet is), maar nu trekt ze zich dus ook op aan de box. Ze weet nu dan ook hoe ze haar knietjes eronder moet zetten en zo kan ze boven de box uit kijken… Die gaat dus ook naar beneden, want…

Staan!
Gisteren stond ze ineens in haar box! Ik was enorm trots, maar ook wel wat geschrokken. Ze stond! En mooi dat ze ’t vond; een grote trotse glimlach op d’r gezicht. Ik heb ’t natuurlijk meteen op foto gezet, hihi.
Nu probeert ze dus overal te gaan staan… Stop de tijd!

Een bonk vrolijkheid
Naast al die stappen die ze zet is ze ook echt zo enorm vrolijk. Dat ze komt waar ze wil komen doet haar echt goed. Ze is niet meer gefrustreerd omdat ze er niet bij kan of dat het niet lukt o.i.d. Ze lacht zo enorm groots als ze een van ons ziet, vaak met een hoop geluid; zo geweldig!

Ik ben zo verliefd op mijn dochter..

Liefs,

Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge