Mamaupdate #50 – Kiesjes..

Wow, vandaag update 50 al weer!! Wat gaat ’t toch snel en wat heb ik al een hoop geschreven over mijn tijd met Kyra. Vandaag weer een kort verslagje over afgelopen week.

Helse fietsrit
Afgelopen zondag hadden we leuke plannen om weer naar de Landerij te gaan hier in de buurt. Het was ook leuk, totdat Kyra ineens (uit het niets; ik snap het nog steeds niet!) ontroostbaar begon te huilen. Niets hielp en ik was ook een beetje ten einde raad. We moesten nog terug naar huis fietsen, wat zo’n 20 minuten duurt. Ik heb een elektrische fiets (thank god) en heb met veel kracht de 27km per uur gehaald om zo snel mogelijk thuis te zijn. De gehele rit heeft ze echt kei hard gehuild.
Eenmaal thuis heb ik haar borstvoeding gegeven en kon ze daarna even slapen.

Helse nachten
Niet alleen de fietsrit was erg vervelend, maar afgelopen avonden en nachten zijn niet echt prettig geweest. Kyra komt moeilijk in slaap of wordt regelmatig huilend/krijsend wakker. Soms ook haar middaguur kan/wil ze niet pakken. Word kiespijn erger als ze liggen?

Knuffelen
Kyra is de laatste weken al erg van het knuffelen, maar nu al helemaal. Het liefst plakt ze de hele dag aan me vast. Dit maakt ’t wel lastig om even iets voor mezelf te doen (als zij aan het spelen is), want ze komt eigenlijk continu naar me toe. Maar ach; ik geniet er ook erg van hoor!

Nou, hopelijk is de kiesellende snel voorbij! Arm meisje; zoveel pijn! Ik ben niet zo van de paracetamol, maar als ze echt heel vaak wakker wordt en zoveel pijn heeft, dan geef ik er toch aan toe.

Liefs,

Leonie

2 thoughts on “Mamaupdate #50 – Kiesjes..

  1. Rond 13 maanden is er ook een sprongetje toch? Kan het dat misschien ook zijn? Hier zijn die fases in ieder geval behoorlijk heftig met veel huilen en hangen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.