Mamaupdate #10 – Kledingkast opruimen, heftige dag en maxi-cosi-succes!


Jeetje, Kyra werd gisteren alweer weer 12 weken oud! De tijd gaat zo ongelooflijk snel voorbij. Aan de ene kant heel leuk; ze kan steeds meer, maar aan de andere kant is ’t toch ook wel jammer dat de tijd zo snel voorbij vliegt. Vandaag weer een mamaupdate over mijn afgelopen week als kersverse mama!

Kledingkast opruimen
Mijn mupke wordt zo groot, dat de kast weer eens uitgestald moest worden. Dit ging ik dan ook afgelopen zondag maar eens doen. Doei rompertjes in maat 44! Ook een aantal kleertjes in maat 50 kon ik opruimen. Kyra zit momenteel echt tussen 50/56/62 in. Het is namelijk zo ongelooflijk afhankelijk welk merk kleding ze draagt. Zo valt Noppies wat kleiner, maar Hema weer wat groot.
Het was toch wel even een verdrietig momentje hoor; een soort afsluiting van die hele kleine babytijd.

Heftig!
Afgelopen week hadden we ook een heftige middag er tussen zitten. Kyra was werkelijkwaar ontroostbaar; wilde niet drinken, wilde niet slapen. Het enige wat echt hielp was eigenlijk de draagzak. Daarin werd ze wat rustiger. Het is dan zo sneu om je kindje zo onrustig te zien. Je ziet en merkt aan alles dat er wat is, dat ze niet lekker in haar velletje zit, maar je kan niet meer doen dan wat je al deed. Pfoe. Gelukkig was vriendlief ook thuis en konden we ‘afwisselen’, haha. Misschien het 12-weken-sprongetje al?

Maxicosi & chill
De Maxi-cosi is ook nooit echt Kyra’s beste vriend geweest. Meestal zodra ze erin werd gezet, zette ze haar keel wijd open. Dit stopte pas zodra ik de motor startte en bochtjes nam;). Nou, afgelopen zondag zijn we toch zeker wel 1,5 uur weggeweest en mevrouw vond het helemaal prima. Geen idee of dit komt omdat ze er inmiddels aan gewend is, of omdat we nu een lekker warme trappelzak erin hebben zitten. Dit maakte het uitje zoveel leuker en fijner! Niet alleen voor haar, maar ook voor ons!

That’s all! Doe je trouwens al mee aan de winactie op Mamakraamt?

Liefs,

Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.