Mamakraamt: Ik blog een jaar!

Blog
Jeetje, wat vliegt de tijd toch snel! Vandaag, precies een jaar geleden, zette ik mijn eerste ‘blog’ online op het wereld wijde web. Dit was toentertijd nog niet op Mamakraamt, maar op een gratis domein, daar begon mijn blogavontuur. Ongeveer een maandje later besloot ik een eigen domein te kopen, want dat bloggen beviel me wel en nu zijn we al weer een jaar verder!
Vandaag toon ik jullie de 10 meest gelezen blogposts van het afgelopen jaar!


1. Mamakraamt: Zwanger willen worden, update!
Erg leuk om te zien dat dit artikel nog steeds vaak wordt gelezen. Ik begon met bloggen toen wij besloten onze kinderwens in vervulling te laten gaan en de condooms links te laten liggen. De reis naar mijn zwangerschap zette ik op papier en daar is dit artikel er een van. Mocht je naar meer artikelen van voor mijn zwangerschap op zoek zijn, kijk dan eens onder de tag kinderwens.

2. Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – t/m de zwangerschapstest
De eerste zwangerschapsupdate online. God, dat lijkt echt al weer een lange tijd geleden, haha. Maar ik kan het testmoment me nog herinneren als de dag van gister.

3. Mamakraamt: Ik ben zwanger!
Hoe kan het ook anders, natuurlijk staat deze post ook in de top 10. We maakten een leuke aankondigingsfoto en de hele wereld mocht het weten!

4. Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – de eerste weken!
Die eerste weken van mijn zwangerschap waren zwaar en ik was ontzettend onzeker. Ik besloot alles van me af te schrijven in dit artikel.

5. Mamakraamt: Schijnzwanger?! Mindf#ck!
Een update over mijn weg naar zwangerschap, net zoals artikel op nummer 1. Wist ik hier maar dat het de volgende maand wel raak zou zijn, haha.

6. Mamashowt: Mijn favoriete mommyblogs!
Een heel ander artikel in dit rijtje dan de rest, maar niet minder leuk. Alle mommyblogs in dit artikel lees ik nog steeds met veel plezier, al zijn er in die tijd weer een aantal bijgekomen die ik ook heel erg leuk vind om te volgen.

7. Mamakraamt: Het is een…
Jullie waren zo enorm benieuwd of ik een zoontje of een dochtertje zou krijgen en in dit artikel onthul ik het geslacht. Blijft leuk om terug te lezen hoe die geslachtsbepalingsecho ook al weer ging.

8. Mamashowt: De persoon achter Mamakraamt!
Op veler verzoek besloot ik mezelf dan toch maar te onthullen, hoe spannend ik het ook vond. Het is natuurlijk ook fijner en leuker lezen als je er een gezicht bij hebt van wie het heeft geschreven;). Tot nu toe heb ik er geen seconde spijt van gehad.

9. Mamashowt: De Gender Reveal Party!
Dit was toch zo ontzettend leuk om te organiseren, ik kijk er nog steeds met veel plezier op terug. De taart bakken en versieren was mega veel werk, maar het resultaat was prachtig. Echt een geslaagd feestje.

10. Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 10 t/m 12
Een mega lange update! Daarna besloot ik (gelukkig) elke week een update te plaatsen, voor wat meer overzicht.

Zo, dat waren de meest bekeken berichten van het afgelopen jaar! Veel wat oudere artikelen, maar die worden dus nog steeds regelmatig bekeken (maar staan natuurlijk ook het langst online). Heb jij ze allemaal al gelezen?

Liefs,

Leonie

4 thoughts on “Mamakraamt: Ik blog een jaar!

  1. Ik reageer niet zo vaak, maar ik heb alles gelezen! Leuk om je reis te volgen van zwanger willen worden naar bijna mama 🙂 heel veel succes met de bevalling!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.